Energetische Therapie

Ieder mens kenmerkt zich door zijn eigen patronen in het dagelijkse leven. Dat gebeurt in de loop der jaren en geschiedt veelal onbewust. Die patronen vormen je, hebben je gemaakt wie je bent. Dat maakt jou tot een uniek persoon.
Soms kan een patroon ineffectief worden, kunnen klachten ontstaan en kun je moeilijk een omslag maken.

Herstel is dan nodig.
Om dit te kunnen doen, gaan we aan het werk met energie. Met jouw energie.

Hoe dat kan?
Ons systeem (lichaam en psyche) bestaat uit energie, trillingen en nog veel meer. Energetische therapie baseert zich op het inzicht van innerlijke signalen en de energiestromen in jouw lichaam.

Naast een fysiek lichaam hebben we ook een zogenaamd energetisch lichaam (ook wel aura genoemd). Dit energetisch lichaam is het energieveld om je fysieke lichaam heen en geeft informatie over je gezondheid, blokkades en onbalans. Alles wat we namelijk meemaken slaan we ergens op, als was het een harde schijf. Naast de gebeurtenis die wordt opgeslagen, geldt dat ook voor de daaraan gekoppelde emoties. Het zijn vooral negatieve emoties die we onbewust met ons mee blijven dragen en kunnen leiden tot blokkades en uiteindelijk tot fysieke en psychische klachten. Als een klacht alleen fysiek wordt behandeld, kan dit nog steeds ergens in jouw lichaam tot een blokkade gaan leiden. Het risico van chronische klachten komt dan om de hoek kijken.

De eerste stap is zicht te krijgen op deze blokkades, om er vervolgens mee aan de slag te kunnen gaan. Bewustwording, op weg naar gezondheid, waarbij de onverwerkte emoties alsnog verwerkt worden en losgekoppeld worden van de gebeurtenis.
Het leert jezelf beter te herkennen en te omarmen. Vanuit hetgeen we hierbij opbouwen, werken wij aan het verbeteren van jouw zelfherstellend vermogen en jouw eigen evenwicht.
De blokkades kunnen hierdoor worden opgelost, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Energie,
Heb ik dan nog wel energie,
Waar dan,
Zo,
Ik ben er weer,
Verbonden.

We werken via de methode van Qure Energetic Connections