Aanvullende informatie

Vergoeding
Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT. Marcel sinds juni 2018 als therapeut (licentienummer LVNT: 17.038) en Gerlene sinds september 2019 (licentienummer LVNT: 19.030).
Dit betekent dat onze behandelingen voor massagetherapie en voetreflextherapie vaak deels of geheel vergoed worden door jouw verzekering, indien je een aanvullende verzekering hebt. Dit is wel afhankelijk van jouw verzekering. Bekijk hiervoor jouw polis.
Daarnaast zijn wij aangesloten bij de koepelorganisatie RBCZ (licentienummer Marcel: 180884R en van Gerlene: 190638R), de SCAG (geschillencommissie in geval van eventuele klachten) en de NIBIG.

Dit betekent tegelijk dat een dergelijke vergoeding niet mogelijk is voor de behandelingen van energetische therapie en klankschaaltherapie.

Ontspanningsmassages worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Goed om te weten

  • Een consult is inclusief voor- en nagesprek en je ontvangt een factuur.
  • We werken in geval van een therapeutische behandeling met een intake- of anamneseformulier, die we je voorafgaand aan de eerste behandeling toezenden, en een behandelplan.
  • Het is aan te bevelen tenminste een uur voor de behandeling niets meer te eten en na de behandeling voldoende water te drinken.
  • Verhindering: indien je bent verhinderd, dan verzoeken wij je vriendelijk ruim van te voren contact met ons op te nemen. Afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de behandeling kosteloos worden afgezegd of verzet. Hoe vervelend we het ook vinden, maar voor afspraken die binnen 24 uur voorafgaand aan de behandeling worden afgezegd, brengen wij in principe het volledige tarief in rekening.
    Bij ziekte / overmacht wordt overleg gepleegd. In de regel moet je minimaal op 50% van de vergoeding rekenen, bij afzeggen binnen de 24 uur.
  • Indien je de tarieven niet kunt betalen en je niet aanvullend bent verzekerd, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Er is wellicht meer mogelijk dan je denkt.
  • Onze praktijk is goed met de auto bereikbaar en beschikt over een eigen parkeerplaats voor de praktijkingang.
  • Ook de bereikbaarheid via het openbaar vervoer is goed. Bus 6 en 662 stoppen schuin tegenover onze praktijk.