Wie zijn wij?

Graag willen wij ons aan jou voorstellen. Wij zijn Gerlene en Marcel van Ofwegen. Omdat we graag onze medemens willen ondersteunen, willen helpen, hebben wij na jarenlange ervaring in het onderwijs en het bedrijfsleven er samen voor gekozen een andere afslag te nemen en een nieuwe route te kiezen. Een route die ons nog meer voldoening geeft.

Wij hebben onze passie gevonden en die willen wij inzetten voor jou. Graag!
Jou laten ervaren wat het is om weer in contact te laten komen met jouw lichaam en gevoelens. Daarbij werkend vanuit de overtuiging dat met onze behandelvormen veel mogelijk is.

Gerlene heeft medio 2016 de opleiding tot energetisch therapeut bij Sonnevelt succesvol afgerond en is door haar opleiding als docent en jarenlange ervaring in het onderwijs zeer ervaren op het gebied van coaching. Daarbij is Gerlene gecertificeerd om te werken volgens de methode ‘Qure professional’ voor energetische therapie en is zij op dit moment ver gevorderd in een opleiding tot voetreflextherapeut bij Total Health (afronding 3-jarige opleiding medio 2019). Bij deze vorm van voetreflextherapie wordt zowel met Westerse als Chinese technieken gewerkt.
Verder heeft zij zowel de Medische als Psychologische basiskennis afgerond.

Marcel werkt als projectmanager in het bedrijfsleven. Hij heeft recent zijn (HBO-)opleiding tot massagetherapeut bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen afgerond. Hij beschikt inmiddels over een uitgebreide kennis van en ervaring in diverse massagevormen, zowel gericht op acute als structurele klachtreductie. Hij masseert vanuit een holistische visie, waarbij lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Één van zijn specialisaties hierbinnen is slaapstoornissen.
Daarnaast zal Marcel vanaf het najaar 2018 gediplomeerd klankschaaltherapeut zijn, afgestudeerd bij Happynings Soundhealing. Als “soundhealer” gelooft hij in de effectiviteit van deze vorm van therapie en in het verkrijgen van mooie en verrassende resultaten hiermee. Hij verzorgt de vijfdaagse cursus “Sound Healing Massage” bij Horizon Massageopleidingen in Rosmalen.
Ook heeft hij de Medische basiskennis afgerond.