Wie zijn wij?

Graag willen wij ons aan jou voorstellen. Wij zijn Gerlene en Marcel van Ofwegen. Omdat we graag onze medemens willen ondersteunen, willen helpen, hebben wij na jarenlange ervaring in het onderwijs en het bedrijfsleven er samen voor gekozen een andere afslag te nemen en een nieuwe route te kiezen. Een route die ons nog meer voldoening geeft.

Wij hebben onze passie gevonden en die willen wij inzetten voor jou. Graag!
Jou laten ervaren wat het is om weer in contact te laten komen met jouw lichaam en gevoelens. Daarbij werkend vanuit de overtuiging dat met onze behandelvormen veel mogelijk is.

Gerlene heeft in september 2019 de opleiding tot voetreflextherapeut bij Total Health afgerond (3-jarige HBO-opleiding). Bij deze vorm van voetreflextherapie wordt zowel met Westerse als Chinese technieken gewerkt. Door deze technieken te combineren worden zowel reflexzones als meridianen gemasseerd, waardoor het mogelijk is zowel klachtgericht als holistisch te werken. Haar specialisaties zijn onder andere PDS-klachten, vrouwenklachten, gewichtsbeheersing en veelvoorkomende ziektebeelden (zoals hoofdpijn, vermoeidheid en huidproblemen).  Daarnaast heeft zij medio 2016 de opleiding tot energetisch therapeut bij Sonnevelt succesvol afgerond en is zij door haar opleiding als docent en jarenlange ervaring in het onderwijs zeer ervaren op het gebied van coaching. De energetische behandelingen combineert Gerlene met de methode ‘Qure’ ,waarvoor zij gecertificeerd is in 2017. Verder heeft zij zowel de Medische als Psychologische basiskennis afgerond. Sinds 2020 is zij ook betrokken bij Qita als reflextherapeut.

Marcel werkt als projectmanager in het bedrijfsleven. Hij heeft in maart 2018 zijn (HBO-)opleiding tot massagetherapeut bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen afgerond. Hij beschikt inmiddels over een uitgebreide kennis van en ervaring in diverse massagevormen, zowel gericht op acute als structurele klachtreductie. Hij masseert vanuit een holistische visie, waarbij lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Één van zijn specialisaties hierbinnen is slaapstoornissen. Aanvullend heeft Marcel in september 2020 een TuiNa masseur certificaat behaald bij Qing Bai. De Chinese technieken verwerkt hij nu in zijn behandelingen, zodat nog specifieker op klachten behandeld kan worden.
Daarnaast is Marcel sinds het najaar van 2018 een gediplomeerde klankschaaltherapeut, afgestudeerd bij Happynings Soundhealing. Als “soundhealer” gelooft hij in de effectiviteit van deze vorm van therapie en in het verkrijgen van mooie en verrassende resultaten hiermee. Ook heeft hij de Medische basiskennis afgerond.